Kategoriler

Hakkımızda

Çevre Pastaneleri Hakkımızda

 
1972'den bugüne geçmişini günümüzün modern üretim ve işletme sistemleriyle birleştiren Çevre, siz seçkin müşterilerine özenle en kaliteli hizmeti vermektedir.
 
Yüzlerce lezzetin birarada sunulduğu Çevrede üretim, uluslararası standartlar seviyesinde ve hijyenik ortamlarda deneyimli kadrosu tarafından gerçekleştirilmektedir.
 
Hizmet sektörünün gerkelerini işletme anlayışında gösterdiği özen ve titizlikle gerçekleştiren Çevre, seçkin müşterilerinden kazandığı güven ile günümüzde daha da gelişerek hizmet vermeye devam etmektedir.
 
1972'den günümüze, bir aile şirketi sıcaklığında çalışan Çevre, artan müşteri potansiyeline aynı sıcaklıkla hizmet vermekten gurur duymaktadır.
 
Kalite hizmet anlayışı ile  sürekli kendisini yenilemeye devam ettiren Çevre, pastacılığın yanı sıra cafeRestaurant olarak da hizmet vermekte olan Çevre Pastaneleri Dünya mutfaklarından seçmelerle siz değerli müşterilerine farklı lezzetler sunmaya devam etmektedir.
 
Çevre Pastaneleri 1972’den bügüne gelen tecrübe ve birikimi ile
Butik pastacılıkta da sizlere farklı tasarımlar ve lezzetler sunmaktadır.

3 kuşaktan beri süre gelen Çevre Pastaneleri siz değerli müşterilerine,gelecekte de bu anlayışla çalışmalarını sürdürmeye karalıdır.